O nama

Dobrodošla na web stranicu Poduzetnički svijet na kojoj ćeš pronaći savjete iz područja knjigovodstva, poslovanja društva i potrebnih suradnji kako bi se lakše snašla u poduzetničkim vodama. S tobom ću podijeliti odgovore na pitanja što ti je sve potrebno kada želiš imati firmu, koja pitanja da postaviš knjigovođi kako bi bila sigurna da ona odrađuje svoj posao na vrijeme i kome se možeš obratiti kada ti je potrebna neka vanjska usluga. 

U poslu se često susrećem s mladim ljudima koji bez kvalitetnog vodstva rade greške na samom početku svog poslovanja. Uvijek su to ista pitanja koja mi pokažu koliko netko zna o svom poslovanju. Istražujući poslovne stranice na internetu shvatila sam da nigdje nema sveobuhvatno znanje što i kako kada se netko odluči za poduzetništvo. Zato sam odlučila pomoći mladima da se bolje snađu na početku svog poduzetničkog vijeka. Osim osnovnih informacija koje i jesu dostupne na određenim portalima za otvaranje društva, želim mladima prenijeti znanja iz područja računovodstva koja se ne mogu nigdje naučiti nego kroz iskustvo ili čitanje hrpe Zakona. Svojim iskustvom mogu lako ukazati na dobre i loše strane određene odluke a onda je na poduzetnici da sama odluči što je najbolje za nju.

Naš tim

Svjetlana Kralj

Urednica

Moje ime je Svjetlana Kralj i poduzetnica sam već 30 godina. Cijeli poduzetnički vijek vodim svoj knjigovodstveni ured u Zagrebu. U poslu se susrećem s poduzetnicima s različitim djelatnostima, od ugostitelja, automehaničara, građevinara, turističkih agencija do prodaje različitih proizvoda i usluga.

Terezija Grubišić

Urednica

Ja, Terezija Grubišić, sam drugi član tima poduzetničkog svijeta. Mlada sam poduzetnica i bavi se poduzetništvom već 10 godina zajedno sa mamom i bratom. Poslovi su podjeljeni među nama i svatko ima svoj segment u kojem je dobar. U svoju tvrtku uvodim inovacije i modernu tehnologiju te na taj način doprinosim razvoju poslovanja. Prije dvije godine započela sam jedan posao samostano i postala prvi autor rokovnika za knjigovođe. Ušavši u to glavom kroz zid shvatila sam koliko je zapravo sitnica potrebno da bi jedno društvo funkcioniralo i o koliko stvari jedan poduzetnik mora brinuti a da to nema veze sa njegovom branšom. To mi je pokazalo koliko je potrebno jedno mjesto na kojem poduzetnici mogu dobiti odgovore na svoja pitanja kao i na pitanja koja ni ne znaju da trebaju postaviti.

Kontaktirajte nas

Trebate savjet ili više informacija o nekoj temi? Želite da pišemo o nečemu? Pošaljite nam email putem forme i odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

    Pomažemo mladim ljudima koji žele postati poduzetnici da se lakše snađu sa potrebnom dokumentacijom i svim administrativnim obavezama.